Garanti Bankası'ndan bedava 50 TL! Bedava 50 TL nasıl kazanılır?

Garanti Bankası'ndan herkese bedava 50 TL kampanyasında son günler yaşanmakta. Garanti BBVA İnternet/Mobil işlemleri aktif olarak kullanan müşteriler davet ettikleri kişi başına 50 TL kazanabilecekler. Peki, Garanti bankası bedava 50 TL nasıl kazanılır?

Garanti Bankası, müşterilerine 2020 yılı sonu yaklaşırken 50 TL bedava yılbaşı parası dağıtıyor. Garanti BBVA İnternet/Mobil’i aktif olarak kullanan müşteriler, 1-31 Aralık 2020 tarihleri arasında 55 yaş üzeri ve dijital olmayan aile bireylerini Garanti BBVA İnternet/Mobil’i kullanmaya davet ederek her davet başına bedava 50 TL kazanabilme şansını elde ediyor.

Garanti Bankası bedava 50 TL nasıl kazanılır?

Garanti Bankası müşterileri Garanti BBVA İnternet/Mobil’i kullanarak 55 yaş üzeri ve dijital olmayan aile bireylerini davet ederek hem kendileri hem de aile bireylerinin bedava 50 TL kazanmasına sebebiyet veriyor.

Davet eden kişi öncelikle Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Aileni Davet Et adımından promosyon kodunu davet edeceği kişi ile paylaşır. Davet edilen kişi Garanti BBVA İnternet/Mobil’e giriş yapar. Daha sonrasında da Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu girer ve onaylar.

Davet edilen kişi son 6 aydır Garanti BBVA İnternet/Mobil’e ilk defa giriş yapmışsa kampanya koşulları sağlanmış sayılır ve ödül tutarları koşul sağlanmasını takip eden 5 iş günü içinde davet eden ve edilenin vadesiz TL hesaplarına aktarılır.

Kimler Davet Edebilir?

Garanti BBVA İnternet/Mobil’i aktif kullanıp, ailesinde bu kanalları kullanmayan 55 yaş üzeri bireyler bulunan herkes davet edebilir.

Kimler Davet Edilebilir?

55 yaşının üstünde olup Garanti BBVA İnternet/Mobil’i kullanmayan aile bireyleri davet edilebilir.

Ödül Bilgileri

Davet eden: 50 TL ( Kampanya boyunca toplamda maksimum 50 TL ödül kazanılabilir.)

Davet edilen: 50 TL

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber