Galatasaray'ın yıldızına sakatlık şoku! Kısmi yırtık..

Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı'nın sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 5-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Sarı-kırmızılıların golleri Zaha (2), Kerem Aktürkoğlu (2) ve Kaan Ayhan'ın ayağında geldi.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI SAKATLANMIŞTI

Mücadelenin ilk yarısının son anlarında sakatlık yaşayan Abdülkerim Bardakcı, 45. dakikada yerini Davinson Sanchez'e bıraktı.

YEDEK KULÜBESİDNE SARI KART GÖRDÜ

Sakatlanarak oyundan çıkan ve yedek kulübesinde oturan Abdülkerim Bardakçı, 66. dakikada yedek kulübesinde sarı kart görerek İstanbulspor ile oynanacak mücadelde cezalı duruma düştü.

SAKATLIK DURUMU BELLİ OLDU

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı’nın sponsor hastanemiz Medicana’da çekilen MR’ı neticesinde sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır.”

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yat yarışları nedeniyle askıya alındı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR koltuğuna yıldız hakem atandı Nihal Candan kilo alırsa tekrar cezaevine dönecek mi?
Sonraki Haber