Denizli'de kazanan Galatasaray, zirve ortağı

Süper Lig'in 41. haftasında Denizlispor'a konuk olan Galatasaray, küme düşmesi geçen hafta kesinleşen rakibini 1-4 mağlup etti. Lider Beşiktaş ile 2. sıradaki Fenerbahçe'nin evinde 3 puan kaybettiği haftada altın değerinde bir 3 puan alan Sarı-Kırmızılılar, zirvede Beşiktaş'la puanları eşitledi.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor... 41. haftaya 2 puan farkla lider giren ve evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Beşiktaş, 10 kişi kalan rakibine 1-2 mağlup oldu. 2. sıradaki F.Bahçe de Sivasspor'a 1-2 mağlup olurken, Galatasaray deplasmanda Denizlispor'u 4-1'le geçince zirveye ortak oldu.

Sarı-Kırmızılılar 5 maçlık galibiyet serisi yakalarken Beşiktaş bu süreçte 5 puan kaybetti. Emre Belözoğlu yönetiminde evinde 4'te 4 yapan, 9 maçta yenilmeyen Fenerbahçe ise evinde Sivas engeline takılınca 79 puanda kaldı... Beşiktaş son haftaya averajla lider giriyor ancak sezonu Göztepe deplasmanında tamamlayacak.

Bundan 5 hafta önce "işi mucizelere kaldı" denen Fatih Terim'in Galatasaray'ı ise evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılılar averaj hesaplarına kalan son haftada farklı bir galibiyetle şampiyonluğa ulaşabilir.

#DNZvGS I DEVRE

Ümraniye'de otobüs şoförüne silahlı saldırı: 6 el ateş etti Limonda yasaklı madde tespit edildi! Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
Sonraki Haber