Galatasaray'ın Kongolu stoperi Christian Luyindama, Royal Antwerp'e kiralanıyor

Galatasaray'ın Kongolu stoperi Christian Luyindama, Belçika'nın Royal Antwerp takımına satın alma opsiyonuyla kiralanıyor. 27 yaşındaki futbolcunun transferinde taraflar anlaşma aşamasına geldi. Ocak 2019'da Galatasaray'a gelen Luyindama, Samatta ve Frey'le takım arkadaşı oluyor.

Galatasaray devre arası transfer döneminde Christian Luyindama ile yollarını ayırıyor. Tecrübeli stoper için Belçika'nın Royal Antwerp takımıyla "satın alma opsiyonlu kiralık" anlaşmaya varıldı.

2018-19 sezonunun devre arasında Belçika'nın Standart Liege takımından transfer edilen Kongolu futbolcu için 8 milyon euro bonservis öndemişti. Geçen sezon iyice gözden düşen Luyindama'nın Galatasaray'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon Süper Lig'de 7, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maç forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun birkaç gün içinde resmen Antwerp'li olması bekleniyor.

GİRESUNSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde GZT Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanın devam eden kısmında pas çalışmaları üzerinde duruldu. Ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirilen antrenman, soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Tedavi ve izolasyon süreci devam eden Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk, milli takım kamplarında bulunan Sofiane Feghouli ile Mustafa Muhammed antrenmanda yer almadı.

Fernando Muslera ve Mbaye Diagne’nin ise tedavisine devam edildi.

Galatasaray, Giresunspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. 

İki bine yakın tabanca ve tüfek ele geçirildi! Bugün kimin maçı var? 17 Mayıs 2024 maç programı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi!
Sonraki Haber