Galatasaray'ın eski hocası Domenec Torrent, Süper Lig ekibinin başına geçiyor

Süper Lig'de yarım dönem Galatasaray'ı çalıştıran Teknik Direktör Domenec Torrent ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor... Şu anda boşta olan ve Türkiye'deki maçları seyreden Galatasaray'ın eski hocası Domenec Torrent'in Süper Lig ekibinin başına geçeceği iddia edildi. Cimbom'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası takımın başına Domenec Torrent getirilmişti. İspanyol çalıştırıcının Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından görevine son verilmişti.

Sarı kırmızılılarda geçen sezon Fatih Terim'in ardından teknik direktörlük görevine gelen ve sezonu sarı kırmızılı takımın başında tamamlayan Domenec Torrent, Süper Lig'deki maçları da yakından takip ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Torrent son olarak Beşiktaş - Sivasspor maçını Vodafone Park'ta takip etti.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı