Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti

Bir süredir tedavi gören, Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Mustafa Cengiz, 71 yaşında yaşamını yitirdi.

Galatasaray Spor Kulübü'nün 37. başkanı Mustafa Cengiz, 71 yaşında yaşamını yitirdi.

Galatasaray Üyesi Teoman Kadıoğlu, "Beklenen üzücü vefat haberi geldi, geçmiş dönem Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'i kaybettik. Ailesine ve Galatasaray camiasına başsağlığı dilerim." açıklamasını yaptı.

TAZİYE MESAJLARI

Galatasaray'ın resmi hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Sn. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Başkanımız’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Türkiye Futbol Federasyonu da yayınladığı mesajda, “Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mustafa Cengiz'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe,  “Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun” mesajını yayınladı.

Beşiktaş  şu açıklamayı yaptı: “Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz.“

Trabzonspor sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü’nün Eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

Erman Toroğlu'dan İsmail Kartal'ın şampiyonluk sözlerine bomba cevap! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı!
Sonraki Haber