Galatasaray'dan Ronaldo açıklaması

Galatasaray Kulübü ile içecek markası Aroma arasında resmi su sponsorluğunu içeren iş birliği anlaşması imzalandı. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Öztürk, son zamanlarda Galatasaray ile adı geçen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili de konuştu. İşte Öztürk'ün konuşmasında öne çıkan ifadeler...

Sponsorluk anlaşması için Nef Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ve yönetici İsmail Sarıkaya ile Aroma yönetim kurulu başkan vekili Ege Duruk ve yönetim kurulu üyesi Onur Duruk katıldı. Burada bir konuşma yapan Metin Öztürk, Aroma'nın 4 senedir sponsorları olduğunu ve desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek, "Formalara da taşırız inşallah. Amatör branşlarımızda da Aroma'yı ve Duruk ailesini göreceğiz. Rahmetli dedeleriyle tanışmıştım. Gençler markayı daha ileri götürdü. İş birliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!