Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de! Geçen sezon son 9 maçta 13 gol atmıştı...

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, geçen sezonun son 9 haftasında 13 gol atarak şampiyonluğun baş aktörü olmuştu. Galatasaray taraftarı, Icardi'nin bu sezon aynı dönemde benzer performansı gösterip gösteremeyeceğini merakla bekliyor.

Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunun mimarı olan Mauro Icardi, son 9 haftada lige ağırlığını koymuştu. Galatasaray taraftarı bu sezon aynı dönemde yine bir "Icardi mevsimi" yaşamayı bekliyor.

ICARDI GEÇEN SEZONUN SON 9 HAFTASINA DAMGA VURMUŞTU

Sözcü'de yer alan habere göre, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin son 9 haftada sergileyeceği performans büyük merak konusu. Geçen sezon son 9 haftada 13 gol katkısı veren Icardi'nin bu sezon ne yapacağı merak konusu.

BU SEZON KARNESİ

Mauro Icardi geçen sezon ligde attığı 22 golün 13'ünü son 9 maçta, diğer 9 golünü ise önceki 15 maçta kaydetmişti. Icardi bu sezon ligde 25 maçta forma giydi ve 15 gol-7 asistlik performans gösterdi.

NASA bulgulara erişti! İki kara delik birleşti! İzmir'de 4 gün eylem ve gösteri yasak At yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte at yarışı koşu programı...
Sonraki Haber