Galatasaray'da Gomis herkesi şoka uğrattı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Zorlu karşılaşmada Adana Demirspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Adana Demirspor'da Benjamin Stambouli 64. dakikada kırmızı kart gördü. Galatasaray'da bu sezonun en skorer ismi Bafetimbi Gomis, Konyaspor'un ardından Adana Demirspor karşısında da golle buluşamadı. 4 kez fileleri havalandıran Fransız yıldız, 57 dakikada sadece 4 kez topla buluşabildi.

Galatasaray bu sezon Süper Lig 'de oynadığı 7 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırmıştı. Sarı-kırmızılılar takımda bu gollerin 4'ü Bafetimbi Gomis'ten gelmişti. Fransız yıldız, zorlu Adana Demir deplasmanında da takımının en önemli gol silahlarından biri olarak sahaya çıktı. Fakat sarı-kırmızılı oyuncular, orta alanda 37 yaşındaki futbolcuyu topla pek buluşturamayınca Gomis de etkisiz kaldı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"