Galatasaray’da beklenen ayrılık gerçekleşiyor

Süper Lig'de yeni sezona iddialı başlayan Galatasaray, ligin ilk 5 haftasında 10 puan toplamayı başardı. Kadrosunu birçok yıldız oyuncuyla güçlendiren sarı-kırmızılılar, takımın etkisiz kalan isimlerini de göndermeyi planlıyor. Bu doğrultuda taraftarın da sahada görmek istemediği oyunculardan birine Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor talip oldu.

Süper Lig'de bu sezon kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Galatasaray, şampiyonluk istiyor. Okan Buruk yönetiminde ilk 5 haftada 10 puan toplamayı başaran Aslan, kadroda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmak istiyor. Şu ana kadar Omar Elabdellaoui, Aytaç Kara, Babel, Diagne ve Sekidika gibi oyuncular takımdan gönderildi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!