Galatasaray'a transferde gün doğdu! Tek şart var...

Roma, milli yıldız Zeki Çelik için sürpriz bir karar aldı. Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen milli oyuncu Zeki Çelik için transfer yolu göründü.

Galatasaray, transferde yerli takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda 8+3 kuralında önemli bir yerli yıldız transfer edilerek kadro çeşitliliği sağlanmak istiyor. 

Sarı-Kırmızılılara, Roma'dan transfer için müjdeli haber geldi. 

ZEKİ ÇELİK TRANSFERİNDE GÜN DOĞDU

Roma, Rasmus Kristensen'in transferi sonrası sağ bek mevkisindeki Rick Karsdorp ya da Zeki Çelik'ten biriyle yollarını ayırmaya sıcak bakıyor. 

İtalyan basınında yer alan habere göre; Roma Sportif Direktörü Tiago Pinto, Zeki Çelik'in kiralık olarak gönderilmesine sıcak bakıyor. Yine haberde yer alan bilgiye göre; Galatasaray oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. 

TRANSFER İÇİN TEK ŞART VAR

Haberde yer alan bilgiye göre; Galatasaray'ın Zeki Çelik transferinde hamle yapabilmesi için Loe Dubois'yı göndermesi gerekiyor. 

Oyuncuyla bir diğer Serie A ekibi Genoa'nın ilgilendiği belirtildi. 

Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme! Otomobil kredileri cep yakıyor! 200 bin TL kredinin ödemesi 795 bin TL Çimento tankeri ile minibüs çarpıştı! Can kaybı 9'a yükseldi...
Sonraki Haber