Galatasaray yönetiminden Victor Nelsson kararı

Galatasaray'da Victor Nelsson'un hızla değer kaybetmesi, sarı-kırmızılıların fiyatında indirime gitmesine neden oldu.

Galatasaray’da birkaç ay önce değeri en az 25 milyon euro olarak gösterilen Victor Nelsson hızla değer kaybederken, sarı-kırmızılılar da Danimarkalı futbolcunun bedeli daha da düşmeden elden çıkarmayı amaçlıyor.

Formasını Davinson Sanchez’e kaptıran ve eski formundan uzak bir görüntü çizen Nelsson, son olarak Bayern maçında oyuna sonradan girip hayal kırıklığı yaratmıştı. Galatasaray’da iyice gözden düşen Nelsson’un, devre arasında satılmasına karar verildi.

BU ÜCRETE "HAYIR" DENMEYECEK!

Bir önceki milli takım kampında ülke basınına yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve vücut diliyle “mutsuzum” mesajı veren Nelsson’un da gitmeyi kafasına koyduğu belirtildi. Geçen yaz, 25 yaşındaki stoper için çıkış maddesi olan 25 milyon euro altındaki rakamları değerlendirmeme kararı alan sarı-kırmızılılarda 3 ay içinde durum tersine döndü. Galatasaray Yönetimi’nin, Danimarkalı oyuncu için 20 milyon euroya yakın bir bonservise “hayır” demeyeceği öğrenildi.

GİDİŞİNE İZİN VERİLECEK

Nelsson’un, yakın bir dönemde menajerini değiştirmesi dikkat çekerken, oyuncunun sarı-kırmızılı kulüple 2.5 sene daha kontratı bulunuyor. Konuyla ilgili futbolcunun menajeriyle de toplantı yapılıp, 20 milyon euro civarında oyuncunun gidişine izin verileceğinin söyleneceği bildirildi.

15 MAÇTA ŞANS BULDU

Bu sezon Galatasaray formasıyla 7’si Süper Lig, 5’i Şampiyonlar Ligi elemeleri ve 3’ü de Şampiyonlar Ligi grup maçları olmak üzere toplamda 15 maça çıkan Nelsson, bu karşılaşmalarda 11 kez ilk 11’de yer aldı. 6 karşılaşmada ise Okan Buruk’un tercihi olmayan stoper, bu sezon toplamda 1015 dakika süre aldı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde çıktığı 6 karşılaşmanın 5’inde ilk 11 oynayan oyuncu, grup aşamalarına kadar iyi performans sergilemiş fakat Kolombiyalı stoper Sanchez’in gelişiyle birlikte, Şampiyonlar Ligi gruplarında 4 maçın 3’ünde sonradan oyuna dahil oldu ve 1 maçta da yedek soyunmuştu.

(Milliyet)

Ankaralı Kurban Bayramı'nın ilk gününde Kuğulu Park'a akın etti! Ankaralı Kurban Bayramı'nın ilk gününde Kuğulu Park'a akın etti! Adana'da palet fabrikasında korkunç yangın
Sonraki Haber