Galatasaray yönetimi Roma ve Napoli'nin istediği Marcao'nun bonservis bedelini belirledi

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao için İtalya'nın AS Roma ve Napoli kulüpleri devrede... Yönetim, sarı-kırmızılı kulüple Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan sambacıyı ucuza bırakmak istemiyor. Marcao'yu almak isteyen, Galatasaray'a transfer rekoru kırdıracak.

2018-19 sezonun devre arasında Portekiz'in Chavez takımında 4 milyon euro bonservisle transfer edilen 25 yaşındaki Marcao, Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer alıyor. Ancak Galatasaray yönetimi Marcao'yu 25 milyon euroda aşağı satmayı düşünmüyor.

Sezon başında Kerem Aktürkoğlu'na maç ortasında saldıran ve gönderilmesi gündeme gelen Brezilyalı stoper, cezasını çektikten sonra formasına kavuşmuş ve performansını daha da arttırmıştı.

Milliyet'in haberine göre Galatasaray yöneticileri Marcao için 25 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. 25 milyon Euro'nun altındaki teklifler kabul edilmeyecek.

Galatasaray'ın Lazio ile Roma'daki Olimpico Stadı'nda oynadığı maçı Napoli ve Roma kulübünün yetkilileri Marcao'yu izledi. İki kulübün yetkilileri Brezilyalı hakkında olumlu rapor hazırladı. Devre arasında Roma ve Napoli 25 yaşındaki stoper için devreye girecek.

Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber