Galatasaray, UEFA Kupası videosundan FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü sildi

UEFA Kupası'nı 2000 yılında kazanarak Türk futbol tarihindeki en büyük başarılardan birine imza atan Galatasaray, şampiyonluğun yıl dönümünde bir video yayınladı. Sarı kırmızılılar, sosyal medyada yayınladığı videoda FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü sildi.

Galatasaray, 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası'nın yıl dönümü için hazırladığı fotoğraf ve videolardan FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü sildi.

"Türk futbol tarihinde kazanılmış en büyük zafer! Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu! Namağlup UEFA Kupası Şampiyonu Galatasaray!" ifadeleriyle Sarı-Kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan videolarda dönemin başta Fatih Terim ve Gheorghe Hagi olmak üzere yıldız isimleri yer aldı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye terk eden Hakan Şükür ile Arif Erdem, Galatasaray tarafından silindi.

GALATASARAY TARİH YAZMIŞTI

1999-2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde lenip yoluna UEFA Kupası'nda devam eden Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Danimarka'nın Kopenhag kentinde İngiliz devi Arsenal'le oynanan final maçında tarih yazmıştı. Normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 biten maçta kupa penaltı atışları sonrası Galatasaray'ın olmuştu.

Sarı kırmızılılar, o yıl Mallorca, Bologna, Borussia Dortmund ve Leeds United gibi zorlu rakiplerini eleyerek, yenilgisiz şampiyon olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Şırnak'ta askeri araç devrildi! 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı... Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama yapıyor!
Sonraki Haber