Galatasaray'ın kurtarıcısı Emre Akbaba

Galatasaray'ı bu hafta da Emre Akbaba yarışta tuttu... Sarı-Kırmızılılar Konyaspor engelini Emre Akbaba'nın tek golüyle geçerek 2. sıraya yükseldi. 28 yaşındaki orta saha Seyrantepe'dkie son maçta Trabzonspor'a mağlup olmak üzereyken 90+6'da attığı golle 1-1'i getirmişti.

Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'u ağırlayan Galatasaray 3 puanı tek golle aldı. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golü 87'de Emre Akbaba attı. 

Şampiyonluk mücadelesini sürdüren Cim Bom, Antalya deplasmanında sonra Konyaspor engelini de tek golle geçti. Seyrantepe'de son maçta Trabzonspor'a mağlup olmak üzereyken 90+6'da attığı golle takımını yarışta tutan Emre Akbaba, bu kez de 3 puan kazandırdı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki orta saha, bu sezon 23 maçta 4 gol 3 asistle oynuyor. 

Bu galibiyetle puanını 72 yapan Galatasaray, maç fazlası ve averajla Fenerbahçe'yi geçerek 2. sıraya yükseldi. "Son ana kadar şampiyonluğun içindeyiz. Daha önce geriden gelip şampiyon olmayı başardık. Finaller Galatasaray iyi oynar" diyen teknik direktör Fatih Terim'i 2 Mayıs'ta Gençlerbirliği deplasmanı bekliyor.

İlhan Palut yönetiminde zor yenilen bir takım haline gelen Konyaspor ise 42 puanla 12. sırada kaldı. Yeşil-Beyazlılar haftaya Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Cumhurbaşkanı imzası ile atama kararları Resmi Gazete'de... UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belli oldu ABD merkezli haber ajansına engel koymuştu! İşte yeni kararı!
Sonraki Haber