Yusuf Günay: Jürgen Klinsmann haberleri gerçek dışı...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile görüşme gerçekleştirmediğini ifade etti. Fatih Terim sonrası teknik direktör arayışında olan Sarı-Kırmızılı yönetimin Klinsmann'la temas halinde olduğu iddia edilmişti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Jürgen Klinsmann haberlerini yalanladı. Başkan Mustafa Cengiz'in sözleşmesi sona eren Fatih Terim'le devam etmeyeceğini açıklamasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrilmişti.

Bugün çıkan haberlerde Almanlar'ın efsane golcüsü ve son olarak Hertha Berlin'i çalıştıran Jürgen Klinsmann'la bir görüşme gerçekleştirildiği iddia edilmişti. DHA'ya konuşan Günay, olayın doğru olmadığını belirterek, "Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile görüştüğüm şeklinde bazı yayın organlarında yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" ifadelerini kullandı.

ABD Milli Takımı'nda 5 yıl görev yapan 56 yaşındaki Klinsmann 2008-09 sezonunda da Bayern Münih'i çalıştırmıştı.

Deprem bölgesinde kuvvetli yağış, dolu ve su baskınına dikkat! Zarafetin İfadesi: Abiye Elbiselerin Büyüsü Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı
Sonraki Haber