Galatasaray kendi Sebastian Szymanski'sini Hırvatistan'da buldu! Okan Buruk talimatı verdi, bu sefer Fenerbahçe'ye kaptıramayacaklar!

Galatasaray'ın sezon başı keşfedip maliyeti sebebiyle transfer etmediği ve Fenerbahçe'ye kaptırdığı Sebastian Szymanski, bu sezonki performansıyla parmak ısırtıyor. Teknik direktör Okan Buruk, yönetime ve scout ekibine yeni Sebastian Szymanski'nin bulunması için talimatı verdi. İzleme ekibi ise aranan ismi Hırvatistan'da buldu.

GALATASARAY KENDİ SEBASTİAN SZYMANSKİ'SİNİ BULDU!

Galatasaray sezon başı transfer hedefi olarak kendine Sebastian Szymanski'yi belirlemişti. Teknik direktör Okan Buruk'un ısrarla istediği Polonyalı orta saha hem 10 numara ve ilerisinde hem de 8 numara olarak 3'lü orta sahada verim verebilecek yetenekte bir isimdi. Ancak işler istenildiği gibi gitmedi.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!