Galatasaray gelen bu haberle sarsıldı! Şok dava...

Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da sezon başında birçok isimle yollar ayrılmıştı. Sarı kırmızılılar sözleşmesi biten Feghouli ile de vedalaşmıştı. Feghouli'nin Cimbom'u FIFA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı. 3 aylık maaşını alamadığını ileri süren Cezayirli oyuncu, bonuslar ve ev kirasıyla birlikte 1.6 milyon Euro hak edişi olduğunu ileri sürerek faiziyle birlikte bu parayı istedi. İşte detaylar...

Birçok önemli yıldızı kadrosuna katan Galatasaray, Avrupa'da da gündem olmuştu. Bu gelişmelerin yanı sıra sarı kırmızılılara kötü bir haber geldi. Galatasaray'da aralıksız 5 yıl geçirmesinden sonra takımdan ayrılan Sofiane Feghouli'den kulübe şok bir dava geldi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"