Galatasaray 5 maçlık kötü gidişata Bahçeşehir Koleji maçında dur dedi

Kümede kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Galatasaray, ING Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Bahçeşehir Koleji'ni mağlup ederek 5 maçlık kötü gidişata son verdi. Sarı-Kırmızılılar, Fethiye'nin evinde TOFAŞ'a yenildiği haftada kritik bir galibiyet elde etti.

Kümede kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Galatasaray, ING Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Bahçeşehir Koleji'ni ağırladı. Ligde son 5 maçını kaybeden Sarı-Kırmızılılar, korkulu rüyadan uyanmak için kazanmak zorundaydı ve başardı: 101-90.

Geçen hafta Türk Telekom deplasmanında iyi oynamasına rağmen 3 sayı farkla kaybeden Galatasaray, EuroCup zaferinin üzerinden 5 sene geçmeden küme düşme ihtimaliyle ciddi anlamda yüzleşmek zorunda kalmıştı.

İlk çeyreği 32-21, devreyi de 52-47 önde tamamlayan Sarı-Kırmızılılar son çeyrekte rakibine yakalandı ancak farkı bir ara 14 sayıya çıkarmayı bildi. Jordan Crawford&Brock Motum ikilisinin etkili hücum performansıyla kazanan Galatasaray'da kaptan Göksenin Köksal maçın kırılma anlarında köşeden 2 üçlük sokarak galibiyetin mimarlarından oldu.

Bu sezon 3 koç değiştiren ve son olarak kadın basketbol takımının efsane koçu Ekrem Memnun'la anlaşan Potanın Aslanları bitime 5 maç kala 16 takımlı ligde 16. sırada... Fethiye'nin evinde TOFAŞ'a kaybettiği haftayı iyi değerlendiren 8 galibiyetli Cim Bom, derin bir nefes aldı.

Bahçeşehir Koleji ise 24 maçta 8 galibiyetle play-off yarışının dışına kalmış durumda... İstanbul ekibinin mağlubiyet serisi 4 maça çıktı.  

Ali Koç: "Ülkenin en güvenilmez kurumu Türkiye Futbol Federasyonu" Köpeği ezdi, baktı ve kaçtı! Gazze'de 10 günde 439 Filistinli katledildi
Sonraki Haber