Galatasaray Antalya karşısına 5 eksikle çıkacak!

Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da maç öncesi eksikler belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip mücadeleye 5 eksik ile çıkacak.

Koronavirüs vakaları ve sakatlıklar nedeniyle kadro problemi yaşayan Galatasaray'da bir yandan geri dönen isimler yüzleri güldürürken, diğer taraftan artan eksikler can sıkıyor.

Sarı-Kırmızılı ekipte, Ryan Babel, Etebo ve Feghouli, sakatlıkları nedeniyle Antalyaspor maçı kadrosunda yer almıyor. Sarı kart cezalısı Taylan Antalyalı da bu sezon ligde ilk kez bir lig maçında forma giyemeyecek. Yılbaşı gecesi yaşadığı talihsizlik sonucu görme kaybı yaşayan Omar Elabdellaoui de bir süre sahalardan uzak kalacak. Teknik direktör Fatih Terim, eksikler doğrultusunda ilk 11'ini ve oyun düzenini güncellerken, yeniden takıma dönen isimleri de kadroya adapte etmeye çalışacak.

DİAGNE İKİ İSİMLE BİRLİKTE KULÜBEDE

Fanatik'in haberine göre; Yaşadıkları Kovid-19 vakaları sebebiyle takımdan ayrı kalmak zorunda olan kaleci Fatih Öztürk, sol bek Emre Taşdemir ve golcü Mbaye Diagne, Antalyaspor karşısında yeşil sahaya geri dönebilecekler. Terim, hafta içerisindeki antrenmanlarda takımla çalışmalara katılan kaleci Fatih, sol bek Emre ve forvet Diagne'yi kulübede tutmayı planlıyor.

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı! Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi
Sonraki Haber