Gal Gadot'tan inanılmaz hata!

Huawei'nin yeni reklam yüzü Gal Gadot, yaptığı hata ile sosyal medyanın diline düştü...

'Wonder Woman' filmiyle adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü aktris Gal Gadot, imza attığı hata ile sosyal medyanın en çok konuşulan kişilerinden biri oldu.

Huawei'nin yeni reklam yüzü olan oyuncu, kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tanıtımda yaptığı hata ile Huawei'yi oldukça zor durumda bıraktı.

Zira genç oyuncu firmanın Huawei Mate 10 Pro isimli telefonunun tanıtımını yaptığı paylaşımı iPhone ile gönderdi.

Reklam paylaşımını iPhone cihazı üzerinden yapan Gadot'un Twitter sayfasında otomatik olarak Twitter for iPhone yazısı çıktı.

Bu ibare dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Genç oyuncunun bu hatası akıllara Oscar törenlerindeki rekor kıran selfie'yi getirdi. 2014 yılında ünlü sunucu Ellen DeGeneres; Oscar töreni sırasında, cebindeki Galaxy Note 3 ile konukların arasına karışmış ve aralarında Brad Pitt, Meryl Streep, Kevin Spacey, Jennifer Lawrence ve fotoğrafı çeken Bradley Cooper’ın da bulunduğu ünlülerle selfie çektirmişti.

Ancak Ellen DeGeneres'ın sahne arkasından iPhone ile Twitter'a mesaj göndermesi, reklamdan Apple'ın da pay almasına neden olmuştu.

 
Survivor All Star'da bu haftanın son dokunulmazlığı kimin olacak? Borsa günü düşüşle tamamladı! Paraşütçünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü
Sonraki Haber