Futbol dünyası merakta! Ronaldo'nun yeni adresi neresi olacak? İşte detaylar...

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile yolların ayrıldığını açıkladı. Peki bonservisi elinde olan Portekizli yıldızın yeni adresi ise neresi olacak? İşte merak konusu olan konunun detayları...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Cristiano Ronaldo ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Manchester United'dan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, Portekizli yıldızın Piers Morgan'a verdiği röportajın ardından Ronaldo'nun sözleri nedeniyle inceleme başlatıldığı ve kararın ilerleyen günlerde verileceği belirtilmişti.

Manchester United'la yollarını ayırmasının ardından serbest oyuncu olan Ronaldo'nun yeni adresi şimdilik belirsizliğini koruyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi