Ve Galatasaray'ın Sivasspor maçı ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz Kerem Aktürkoğlu kararı: Herkesin merak ettiği soru cevabını buldu: Eskiye dönüş

Süper Lig'in 35. hafta maçında Galatasaray sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, sahaya süreceği ilk 11'i belirlerken, Kerem Aktürkoğlu'nu da kadroya yazdı. Dries Mertens'in iğneyle oynama şansı devam ederken, Kerem Aktürkoğlu sezonun ilk yarısındaki gibi forvet arkası olarak görev almaya yakın.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU! KEREM AKTÜRKOĞLU KARARI

Süper Lig'in 35. hafta maçında lider Galatasaray'ın konuğu Sivasspor. Teknik direktör Okan Buruk'un sahaya süreceği ilk 11 belli olurken, sakatlığı sebebiyle oynaması beklenmeyen Dries Mertens yerine Kerem Aktürkoğlu'nun sahne alacağı düşünülüyor. Buruk, Kerem Aktürkoğlu'nu ligin ilk yarısında olduğu gibi forvet arkasında değerlendirebilir.

İşte Cimbom'un ilk 11'i...

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!