Fulya Zenginer oğlunun yüzünü gösterdi... İşte Milan bebek

Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle tanınan oyuncu Fulya Zenginer geçtiğimiz günlerde oğlunu kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. 5 saatlik zorlu bir süreçle oğlu Milan'ı dünyaya getiren Fulya Zenginer oğluyla fotoğraflarını yayınladı.

32 yaşındaki oyuncu Fulya Zenginer ile 2019 yılında hayatını birleştirdiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşadı. Daha önce İki Aile, Doktorlar, Küçük Kadınlar, Seni Kimler Aldı gibi yapımlarda rol alan oyuncu Fulya Zenginer doğum yaptı.

 Fulya Zenginer müjdeli haberi Instagram hesabından ''15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu ☀️ Toparlanmaya çalışıyorum sevginizi ve dualarınızı hissediyorum ❤️'' sözleriyle duyurdu.

Ünlü oyuncu yaptığı son paylaşımda Milan adını verdiği oğluyla hastane odasından ilk karelerini yayınladı. 3 kilo 525 gram ve 50 cm. boyunda dünyaya gelen oğlunu kucağına alarak poz veren Fulya Zenginer'e takipçileri tebrik mesajları yağdırdı.

İşte Milan bebek...






Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber