Fuhuş operasyonunda 'otel' detayı!

Tekirdağ'dan altı aydır devam eden teknik ve fiziki takibin ardından fuhuş çetesine operasyon yapıldı. 16 yabancı uyruklu kadın ile otel yöneticilerinin de olduğu 36 kişi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne gönderildi. Jandarmanın operasyon için süredir takipte olduğu otel yöneticilerinin de fuhuş çetesinin bir parçası olduğu öğrenildi.

Marmara Ereğli'sinde yapılan fuhuş operasyonunun detayları belli oldu! Toplam 36 kişi gözaltına alınırken iki otele eş zamanlı operasyon yapıldı. Otel içerisinde yapılan aramalarda iki ruhsatsız av tüfeği bulunurken garsonların üzerinde de 65 gram esrar ele geçirildi. Son dakika haberine göre yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere İl Özel İdaresi'ne teslim edilirken kalan 20 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!