Fransa'da PKK yandaşlarından Türk vatandaşlarına bıçaklı saldırı...

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy verme işlemleri devam ediyor. Yurt dışında yaşayan Türkler seçime yoğun ilgi gösterirken seçim sürecini provoke etmek isteyen terör örgütü PKK yandaşları Fransa'da Türk vatandaşlarına bıçaklı saldırı düzenledi.

Türkiye'de ‪14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışında yaşayan vatandaşlar sandık başına gidiyor. Yurt dışında yaşayan Türkler seçime yoğun ilgi gösteriyor.

PKK YANDAŞLARINDAN SEÇİM PROVOKASYONU

Terör örgütü PKK yandaşları ise oy kullanmaya giden Türkleri hedef alıyor. Fransa'nın Marsilya kentinde Türkler, kurulan oy kullanma merkezine gittiklerinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu ile karşı karşıya kaldı.

OY KULLANAN TÜRKLERİ SALDIRDILAR

Önce bir grup PKK sempatizanı oy kullanmaya gidenlere sözlü saldırıda bulundu. Ardından da yumruklarla ve bıçaklarla saldırdı. Oy kullanma merkezinin önündeki saldırıya Marsilya polisi sessiz kaldı.

TÜRKLERİN OY KULLANMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR

Terör örgütü PKK yandaşları Paris Türk Konsolosluğu önünde provokatif eylem düzenledi. PKK bayrakları sallayan terör destekçileri, Türklerin oy kullanmasını engellemek istedi.

TERÖR YANDAŞLARINA POLİSLER SESSİZ KALDI

Oy kullanma işlemini sabote etmek çalışan terör destekçilerine Türkler tepki gösterdi. PKK yandaşları ile Türkler arasında arbede yaşandı. Fransız polisi de terör örgütü yandaşlarının eylemleri karşısında tepkisiz kaldı.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber