Forbes en çok kazanan YouTuber'ları açıkladı

Günümüzde en cazip meslek YouTuber olmak gibi görünüyor. Çek videonu, izlen, para kazan. Aslında kazın ayağı hiç de öyle değil. Videonu çekebilir, hatta izletebilirsin de. Ancak hayallerindeki paraları kazanmak için çok ama çok fazla izlenilen bir kananılın olması gerekiyor. İşte o zaman reklam gelirleri hayallerini yakalayabilir. Şimdi size hayallerini yakalamış YouTuber'ların oluşturduğu bir listeyi sunacağız. Forbes'ın en çok kazanan YouTuber'lar listesinin en tepesinde ise bir çocuk var.

Youtube özellikle son yıllarda pek çok kişi için alternatif bir gelir kaynağına dönüştü. Pek çok kişi YouTube’da kanal açıp, çeşitli alanlarda videolar çekip yayınlıyor. Çekilen videoların izlenme sayısı ve videolara verilen reklamlar ise birçok kişi için kazanç kapısı olmuş durumda. Ancak YouTube’da gelir elde etmek düşünüldüğü kadari kolay değil. Birçok YouTuber, uzun emekler sonucu, izlenme ve abone sayılarını gelir elde edecek seviyelere çıkarmayı başardı. Türkiye’de ve dünyada bu işi mesleğe dönüştürmüş çok sayıda Youtuber bulunuyor.

Forbes 2020'de en çok kazanan YouTuber'lar listesini yayınladı. Buna göre, en tepede 9 yaşında bir çocuk var. 

İşte Listelist'ten Yunus Aygün'ün haberine göre, 2020’de en çok kazanan Youtube kanalları.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları