Fondaş TELE 1'in SİHA hazımsızlığı! Bayraktar'a karşılık terörist SİHA'larını örnek gösterdi

Terörist avında büyük operasyonlara imza atan yerli İHA ve SİHA'lar CHP'nin fonladığı TELE 1 kanalındaki “Forum Haftasonu” adlı programında hedef gösterildi. İHA ve SİHA'lar için atılan başarı manşetlerini "Eziklik" olarak tanımlayan Namık Koçak, teröristlerin ürettiğini iddia ettiği SİHA'ları örnek gösterdi.

This browser does not support the video element.

Tüm dünyada büyük bir beğeni toplayan ve talep yağmuruna tutulan Baykar Teknoloji'nin ürettiği yerli ve milli Bayraktar İHA-SİHA'ları fondaş medyanın provokasyonlarıyla hedef haline getirilmeye çalışılıyor.

FONDAŞ MEDYA İHA-SİHA'LARI HEDEF ALDI

Üretildiği günden bu yana sayısızca terörist avına çıkan SİHA'lar, CHP medyasını rahatsız etti. Son olarak CHP tarafından fonlandığı ortaya çıkan ve Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu TELE1 kanalında “Forum Haftasonu” adlı programda yerli ve milli SİHA’lar ağır ifadelerle hedef alındı. 

"EZİKLİK" DEDİ TERÖRİST SİHA'LARINI ÖRNEK GÖSTERDİ

SİHA'lar için atılan manşetlerin algı operasyonu olduğunu öne süren sunucu Namık Koçak,  İHA ve SİHA'lar için atılan başlıkları 'eziklik' olarak tanımladı. Koçak, Lübnan'da faaliyet gösteren Hizbullah örgütünün yaptığın iddia ettiği SİHA'yı resmen Türkiye'nin yerli ve milli ürettiği, teröristlerin korkulu rüyası olan Bayraktar ile kıyasladı. 

 
İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!