Fondaş bile isyanda! İsmail Küçükkaya'dan muhalefete sert sözler: Dövüşe dövüşe tarihe gömülecekler!

CHP'nin fonladığı Halk TV'nin sunucusu İsmail Küçükkaya'dan muhalefete tepki geldi. Muhalefetin 8,5 ay sonra seçim yokmuş gibi davrandığını dile getiren Küçükkaya, "Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürüyor bunlar. Ya birleşe birleşe kazanacaklar ya da hepsi dövüşe dövüşe kaybedecek, tarihe gömülecek. Buna Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu da dahil." dedi. 

This browser does not support the video element.

CHP'nin fonladığı Halk TV'nin sunucusu İsmail Küçükkaya muhalefete seslenerek yerel seçimler üzerinden tepki gösterdi. 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasındaki CHP liderliği yarışına değinen İsmail Küçükkaya, muhalefetin 8,5 ay sonra seçim yokmuş gibi davrandığını dile getirerek, "Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürüyor bunlar. Ya birleşe birleşe kazanacaklar ya da hepsi dövüşe dövüşe kaybedecek, tarihe gömülecek. Buna Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu da dahil." dedi. 

İşte İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'deki sözleri: 

"Alıverelim İstanbul'u, Ankara'yı kapalım. Alır, kapar. Çünkü muhalefet sanki 8,5 ay sonra seçim yokmuş gibi davranıyor. 

Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürüyor bunlar. Ya birleşe birleşe kazanacaklar ya da hepsi dövüşe dövüşe kaybedecek, tarihe gömülecek. Buna Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu da dahil. "

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!