FLAŞ!...FETÖ'nün Habertürk TV'deki eski prensi Oğuz Usluer gözaltında

Habertürk TV Eski Haber Koordinatörü Oğuz Usluer, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı

FETÖ'NÜN MEDYA PRENSLERİNDEN BİRİYDİ

Habertürk Televizyonu eski Haber Koordinatörü Oğuz Usluer gözaltına alındı.FETÖ soruşturması kapsamında Terör ve Örgütlü Suçlar soruşturma Bürosu Savcısı Murat Çağlak'ın talimatı üzerine yapılan operasyonda Oğuz Usluer yakalandı.

Oğuz Usluer Habertürk içerisindeki FETÖ'cülerin imamları pozisyonunda olduğu iddiası üzerine işlem yapıldığı belirtildi.

17/25 Aralık döneminde Abdullah Kılıç ile birlikte Habertürk TV'de görev yapan Usluer'in yurtdışına çıkma hazırlıkları yaptığı iddia edildi.

Oğuz Usluer, Habertürk'te bir süre Genel yayın Yönetmen yadımcısı olarak görev yapmıştı.

Televizyon gazeteciliğine Kanal D’de gece editörü olarak başlayan Oğuz Usluer daha sonra Show TV’de editör, Star TV’de haber müdürlüğü, TV8’de iç yapımlar koordinatörü, Kanaltürk’te haber koordinatörlüğü yaptı. Usluer Atv’de kısa bir süre editörlük görevinde bulunduktan sonra Habertürk’e transfer olmuştu.

medyaradar

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber