Flaş! Galatasaray'ın yeni transferindeki Fatih Terim gerçeği ortaya çıktı

Galatasaray, daha önce Barcelona'ya da kiralanan Rapid Wien'in 19 yaşındaki sağ açığı Yusuf Demir'i 6 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattı. KAP'a yapılan açıklamada bu bedelin 4 sezona yayılmış 5 taksitte ödeneceği belirtilirken, sarı-kırmızılı ekip genç futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını da duyurdu. Peki Galatasaray'ın Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir'in Türk Milli Takımı'nda oynama ve yerli statüsünde olma şansı var mı? Fatih Terim detayı ve işte gelişmeler...

Galatasaray'ın Rapid Wien'den 6 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Yusuf Demir, Süper Lig'deki ilk maçına Kasımpaşa karşısında çıktı. Sarı-kırmızılı takımın 3-2 kazandığı maçta Yusuf, 77. dakikada Belçikalı yıldız Dries Mertens'in yerine oyuna girdi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!