Final yapacak dizi sayısı artıyor! Patır patır dökülüyorlar! İşte ekrana veda edecek 7 dizi!

Ekranlardaki yaprak dökümü hızlanmaya başladı. Her güne bir dizi ayırıp takip etmeye çalışan dizi severler için adeta rahat nefes alma zamanı geldi. Kanallar reytinglerde yerlerde sürünen dizileri bir bir kaldırmaya başladı. Sezon sonu gelmeden final yapan diziler kıyasıya rekabete daha fazla dayanamıyor. Peki hangi dizi ne zaman bitiyor?

Yeni dizilerin hazırlıkları sürerken alelacele final yaptırılıp yayından kaldırılan dizilere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Reyting savaşına daha fazla dayanamayan 7 dizi yayından kaldırılıyor. Hangi dizi ne zaman yayından kaldırılacak? İşte tarihler..

SEFİRİN KIZI


Star Tv'de yayınlanan Sefirin Kızı geçtiğimiz sezon ekrana merhaba demişti. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün başrol oynadığı dizi bu sezon ise bekleneni veremedi. Neslihan Atagül'ün hastalığından dolayı diziye veda etmesi ve akabinde Tuba Büyüküstün'le anlaşılması Sefirin Kızı'na yetmedi. Dizinin 3. sezona devam etmesi imkansız gibi bir şey. Birsen Altuntaş'ın haberinde göre ise Sefirin Kızı 52. bölümde final yapacak.

Ancak kimi iddialar Sefirin Kızı'nın zaten 52 bölüm olarak planlandığı yönünde.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!