Filenin Sultanları Sırbistan finaline hazır! Vargas'la Ebrar Karakurt parkeye oynaya oynaya geldi

Bu akşam saat 21:25'te Sırbistan ile final maçına çıkmaya hazırlanan Filenin Sultanları altın madalya özlemine son vermek isterken, kritik mücadele öncesi Vargas'la Ebrar Karakurt'un son görüntüsü büyük sempati topladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya'yı 3-2 yenerek Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü kez finale yükselmeyi başardı.

Tarihinde 2003 ve 2019'da finale yükselen milli takım, bu iki maçı da kaybederek gümüş madalya elde etmişti. Avrupa şampiyonalarında 2 gümüşün yanı sıra 3 bronz madalyası bulunan Türkiye, FIVB sıralamasında 1 numara olarak katıldığı organizasyonda altın madalyayı kazanmaya sadece bir galibiyet uzaklıkta bulunurken, Sırbistan ile final maçına çıkmaya hazırlanan Filenin Sultanları'ndan Vargas ile Ebrar Karakurt'un maç toplantısına müzik eşliğinde gelmesi büyük sempati topladı.

Gaziantep FK-Galatasaray maçından sonra SkySpor'da açıklamalarda bulunan Batuhan Karadeniz'in 3-0'dan önce Voleybol Takımımız hakkında övgü dolu sözler kullanması dikkat çekmişti. Karadeniz, özellikle Vargas'a değinmiş, 24 yaşındaki yıldız hakkında 'Topa öyle bir vuruyor ki inanılmaz. Vargas birine bir tokat atsa adam orada felç geçirir bayılır' ifadelerini kullanmıştı.

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber