Fikret Orman: Ben Beşiktaş’ta kendime göre çok önemli işler yaptığımı düşünüyorum

Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman, 2019 Mali Genel Kurulu’nda kendi dönemiyle ilgili açıklanan rapor ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman ile eski yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse, Deniz Atalay, Hüseyin Mican ve Serkan Yazıcıoğlu katıldı. Orman'ın kulüpten ihracı oy çokluğuyla kabul edilmiş ve iki dönemi de ibra edilmemişti.

Eski başkan Orman, mali kongreye neden katılmadığını açıklayarak, “Dünkü niyetim katılmak gibiydi. Ne zaman 7’den sonra bu dosya ortaya çıkınca Şafak beni yüz defa uyardı. Son dakika rapor çıkar, algı operasyonunu inceliyorlar diye. İki sebebi var. Ben Beşiktaş’ta kendime göre çok önemli işler yaptığımı düşünüyorum. Çok önemli hizmetler yaptık. Başkanlığı bıraktıktan sonra da Anadolu’ya nereye gittiysem büyük ilgi ve sevgi gördüm."

"Son divan toplantısına gittiğimde Beşiktaş’ı o algının yapışmasını kavga görüntülerinin atışmaların, sataşmaların ve seviyesiz konuşmaların olduğu ortamda Beşiktaş’ın fotoğrafının olmaması gerekir diye düşündüm. Kulübe yapmış olduğu hizmetlerde o fotoğraflarla anılmak istemem. İbra olup olmamak çok da önemli değil. Çünkü netice itibariyle ortada bir rapor çıktı ve biz bunu görmedik."

"Bugün 2 senenin üzerine dün gece 7’de bu rapor ortaya çıktı. Bu raporun kulübe daha evvel geldiğini biliyorum. Bazı insanları ilgilendirdiği için o raporun içinden çıkan konular olduğunu biliyorum. İçeriğini bilmiyorum. Önümüzdeki günlerde bu raporu alacağız. Yargı ne diyecek bu rapor neyi söylüyor bakacağız. Ortada 102 milyon Euroluk bir meblağ var. Hangisi bizi ilgilendiriyor onu da bilmiyorum."

"Söylenen şeylerde futbolculara ödenen tazminatlardan bahsediliyor. Dönemimizde hiçbir kuruma böyle Del Bosque gibi Ferrari gibi Abdullah Avcı gibi birçok sözleşme feshimiz olmadı. Sponsorluk anlamında da aktif reklam gibi bir şey olmadı. Bir sürü şey değiştirilmiş gözüküyor” şeklinde konuştu.

Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!