Feyza Aktan: Boşanmadan sonra aleyhime yapılan iddialar artarak devam etse de...

Özcan Deniz'in eski eşinin oturdukları evden çıkması için ihtarname çektiği iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan Feyza Aktan, 'Sadece ortak çocuğumuzla birlikte yaşamımı idame ettirebilmek için lehime, cüzi bir nafaka ve sadece kullanım amaçlı bir ev ve araç takdir edilmiştir. Boşanmadan sonra aleyhime yapılan iddialar artarak devam etse de, çocuğumun olumsuz bir etkilenme yaşamaması için hep sustum' açıklamasını yaptı.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre, geçtiğimiz yıl ihanet iddiaları sonrası Aile Mahkemesi'nde tek celsede boşanan çift arasında yeni bir gerilim yaşanıyor. Özcan Deniz mahkeme kararınca Sarıyer'de bulunan ikametinde yaşamaya devam edecekti.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı