Feyyaz Uçar'dan hakeme salvolar... "Ömerli Barajı bile daha çabuk kuruldu!"

Beşiktaş'ın Başakşehir'e 3-2 yenildiği maçın ardından beIN Sports yorumcusu Feyyaz Uçar'dan dikkat çekici yorumlar geldi. Siyah-Beyazlılar'ın efsane golcüsü özellikle maçın hakemi için söyledikleriyle gülümsetti... "NSakala'yı sağ bek seyrettik, inşallah ülke olarak bir daha böyle talihsizlik yaşanmayacak."

beIN Sport yorumcusu Feyyaz Uçar, Başakşehir'in Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından hem Sergen Yalçın'ın hem de maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ı eleştirdi. Beşiktaş'ın efsane golcüsü, şunları söyledi:

"Bu skor milli maç arasını iyi geçirmediklerini gösteriyor. Rehabilitasyon yapmışlar, bol masaj.. Bir maç yapsalardı bari! Sezon başı kampında da bütün takımlar 6-7 maç yaparaken Beşiktaş 3 maç yaptı. U19 takımıyla oynadı. Belki de yeni sakatlıklar olmasın diye risk almadılar bilemiyorum ama en az 1 hazırlık maçı yapılmalıydı."

"Enteresan bir hakem gördüm. Bir tane penaltıyı vermesi 6 dakika sürdü. Yahu neyi izliyorsun Lima elle oynamış. Gole giden topu kesmiş. Barajı kurdurması da uzun sürdü. Ömerli Barajı bile daha çabuk bitti."

ÇARŞI KARAOĞLAN'A KARŞI

Beşiktaş'ın 3 puan kaybetmesinin ardından taraftar grubu ÇARŞI, maçın hakemi ve MHK'yi eleştiren bir paylaşımda bulundu. Skor 0-0'ken Beşiktaş'ın penaltı beklediği bir elle oynama pozisyonunda VAR'a gidilmemişti.

TFF'yi etiketleyen Çarşı, "Hayırlı işler Eyyam A.Ş. Oyun 1-1'ken çalmaya cesaret edemeyen düdük skor 3-1 Beşiktaş aleyhine olunca nasıl dile geldi değil mi? İyi mi böyle?" ifadelerini kullandı.

'Deniz Gezmiş' sözleri fitili ateşledi! Vekiller arasında tartışma İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik imza... Netanyahu'dan saldırı açıklaması! Sözde esirler için düzenlemiş!
Sonraki Haber