FETÖ’CÜLERDEN YENİ KAÇIŞ YÖNTEMİ!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Galatasaray’ın Manchester United zaferini, Ankara’da saldırı girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerin açıklanan kimliklerini, FETÖ’cülerin kaçış organizasyonlarını, PKK'nın askeri birliğe sahte pilot kimliğiyle sızma girişimini ve Ermenistan’da Voma terör örgütünün faaliyetlerini masaya yatırdı.

‘’İKİNCİ TERÖRİST SIRTINDAKİ BOMBAYI BAKANLIKTA PATLATMAK İSTEMİŞ''

Bozkurt, ‘’İkinci terörist sırtındaki bombayı bakanlıkta patlatmak istemiş. Kadın polisimiz ikinci teröristi etkisiz hale getirdi. Bu kahramanların hakkını ödeyemeyiz. Türk polisinin tarihi kahramanlıklar üzerine bir destandır. O destan kitabına kahraman kadın polisimiz bir sayfa daha ekledi.

''PKK NEFES ALMAKTA ZORLANIYOR''

Örgüt artık enfes almakta zorlanıyor. Militanları intihar saldırılarına yönlendiriyor. Bu girişim sansasyonel bir eylemi gösteriyor.

''FETÖ TUR' BATTI. EGE'DE VE MAVİ VATAN'DA GEMİLERİ ARTIK BATTI''

FETÖ'cüler örgütün hizmetinde kullanabilecekleri tekne almışlar. Tekne alan FETÖ'cülerin emniyet ve sahil güvenliğimizi görünce suratları ne şekil aldı acaba? FETÖ'cüler 'tam başardık' derken, Türk askeri karşılarına çıktı. FETÖ'cüler aldıkları teknelerle yasa dışı yollardan yurt dışına insan kaçaklığı yapıyor. FETÖ'nün firari yaşayanlara elden para aktardığı söyleniyor. FETÖ tur battı. Ege'de ve Mavi Vatan'da gemileri artık battı.

''VOMA'NIN KARABAĞ'DA TABURLARLA ÇATIŞMALARA KATILDIĞI, SİVİLLERİ HEDEF ALDIĞI VE TERÖR EYLEMLERDE BULUNDUĞU BELİRTİLİYOR''

Bu örgüt en büyük zararı Ermenistan'daki sivillere verdi. 2014'te kurulan voma çeşitli bölgelerde kamplar kurmuş. Eğitimlerinde pkk'lılar da vardır. kadın ve çocukları silah altına alıyorlar. Voma karabağ savaşında taburla çatışmalara katıldığı, sivilleri hedef aldığı ve terör eylemlerinde bulunduğu belirtiliyor. Farklı terör örgütlerinden de destek alıyor.’’ sözlerini kullandı.

'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ?