FETÖ, Rocky Balboa ilişkisi çok eskilere dayanıyor!

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'ın, Fenerbahçe derbisinde yaptığı "Rocky Balboa" koreografisi büyük tartışma yarattı...

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in son açıklamasında FETÖ'cülere verdiği "Ayağa kalk" mesajını çağrıştıran koreografi büyük tepki topladı.

Koreografide, "Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor, ayağa kalk" sözü ve sinema fenomeni "Rocky Balboa" karakteri yer aldı.

Başbakan Binali Yıldırım da yaşanan olay ve tartışmalar üzerine, Galatasaray tribünlerinde açılan pankartla ilgili soruşturma açılması yönünde talimat verdi.

BOKS ELDİVENLERİNİ SERGİYE HEDİYE ETMİŞ

Öte yandan koreografi tartışması gündemdeyken Fenerbahçe’nin en çok takip edilen taraftar Twitter hesabı 12numara.org’tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

O paylaşımda Sylvester Stallone'nin 23 Kasım 2015 tarihinde, bir FETÖ organizasyonuna, Rocky serisinde giydiği eldivenleri hediye ettiği ortaya çıktı.

Türkiye’den erişimi engellenen “Hizmetnews” isimli bir siteden paylaşılan habere göre Stallone’nin imzalı Rocky Balboa eldivenleri, açılan sergide açık arttırmayla satıldı.

Haberde elde edilen gelir ise FETÖ tarafından kurulan derneğin faaliyetleri için kullanılacağı belirtildi.

İşte o haber:

SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz Okan Buruk'un derbiye güvencesi hücum hattı Birce Akalay'ın Cannes Film Festivali'ndeki tarzı gündem oldu!
Sonraki Haber