FETÖ oyunu boşa düştü

‘Türkiye S-400 alamaz’ yalanıyla kamuoyunu yanıltmak isteyen FETÖ’cülerin oyunu tutmadı. Gazeteci Nedim Şener, FETÖ firarisi Emre Uslu’ya Twitter’dan kapak gibi yanıt verdi.

S-400 hava savunma sisteminin teslimat sürecinin başlaması, "Türkiye S-400 alamaz" diyen FETÖ'cülerin provokasyon oyunlarını bir kez daha bozdu. Ürettikleri asılsız haberlerle kamuoyunu yanıltmaya çalışan FETÖ’cüler umduklarını bulamadı.

‘Türkiye’nin S-400 alamayacağını savunan FETÖ firarisi Emre Uslu, savunma sistemlerinin teslim edilmeye başlamasının ardından sosyal medyada tepki yağmuruna tutuldu.

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener de Uslu’ya tepki gösterdi. Şener, S-400 teslimatı öncesinde Twitter’dan "Erdoğan S-400'leri alsın ben de üzerine oturup fantezi yapmazsam en adi şerefsizim" diyen Uslu’ya mesaj gönderdi. Şener tweet’inde şu ifadaleri kullandı:

“Şerefsiz olduğun kesin de, S-400 fantazisini yapamazsın. Ama Pentagon üzerine oturup fantazi için sana bir Patriot füzesi verir, bir yetmezse bir kaç tane de gönderir artık. Yalnız patlayıcı başlığı çıkar, sen bize lazımsın daha Emrullah”

 

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda heyecan dorukta! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı için geçmiş olsun mesajı Survivor All Star'da dokunulmazlık kimin olacak? Haftanın galibi kim?
Sonraki Haber