Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahnelere neden veda ettiğini açıkladı

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın 34 yaşındaki kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla sahneleri bırakma kararı aldığını duyurmuştu. 16 yıllık sahne hayatını neden bırakmak istediğini açıklayan Tuğçe Tayfur, ''2 yılın sonunda, sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat. İyi ki böyle bir karar aldım.'' ifadelerini kullandı.

Kariyerinde babası Ferdi Tayfur'un izinden giden Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sahneleri bıraktığını açıkladı.

Kariyer hayatıyla ilgili aldığı bu kararı Instagram sayfasından duyuran Tuüçe Tayfur yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Sevgili dinleyicilerim, 18 yaşından beri bu işi profesyonel olarak yapıyorum biliyosunuz ki. Çok anılar biriktirdim. Çok şey öğrendim. Yeri geldi eğlendim güldüm yeri geldi ağladım yeri geldi büyük kazıklar yedim yeri geldi haksızlığa uğradım, magazin dediğimiz şey belki de bu tarz işlerin en büyük bedellerinden biri :) ama bu süreçte istediğim herşeyi başardım. En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söyledim. Ama ben artık sahne almak istemiyorum. Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı. Bikaç zamandır sözünü verdiğim sahneleri bitirmeyi bekliyodum bu açıklama için. Bundan sonra neler yaparım benim için de sürpriz olucak. Bu zamana kadar benimle birlikte şarkıları göz göze kalp kalbe söyleyen tüm dinleyicilerime sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum ve anlayışınızı bekliyorum. Başka bi yolculukta karşılaşırız elbet 🌸🌸🙏🏻 Not: kararımı dostlarımla tabii ki paylaştım ama annemle istişare etmek yetti bana açıkçası''

 ''EZAN OKUNURKEN BU KARARI ALDIM''


16 yıldır sahnelerde olan 34 yaşındaki Tuğçe Tayfur sahnelere neden veda ettiğini Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a açıkladı. ''Sahneleri neden bırakma kararı aldınız?'' sorusu karşısında Tayfur, ''Aslında uzun zamandır istiyordum sahneyi bırakmayı. Yeni düşünülmüş bir şey değil. 2 yıldır aklımda vardı ama cesaret edemiyordum. 2 yılın sonunda, sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat. İyi ki böyle bir karar aldım. Sevenlerim de çok güzel karşıladı, bir tanesi bile "Neden bıraktın?" diye eleştiride bulunmadı.'' dedi.

''BU CAMİADA MUTLU DEĞİLDİM''


Tuğçe Tayfur'un ''Neden peki?'' sorusu karşısında cevabı ise şu oldu: ''Bu camia bana uygun değil. Hani derler ya benim fıtratıma uymuyor diye. Aynen öyle, camianın ortamı, sahne hayatı benim fıtratıma uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı. Mutlu değildim bu camiada. Annemle de uzun süre istişare ettim. Babam da sahneleri bıraktığım için mutlu oldu. O da sahne hayatında olmamı istemiyordu. Annem de öyle.''

''SAHNEDEN GELECEK PARAYA İHTİYACIM YOK''


Başka bir işle uğraşıp uğraşmayacağı sorusuna ise Tayfur, ''Sahneye para kazanmak için çıkmıyordum. Ben zaten yorumculuğu para için yapmadım hiç. Çünkü benim oradan gelecek paraya ihtiyacım yok şükürler olsun. Oğlum Efe ile daha fazla vakit geçirmek istiyorum. Artık geceleri sahnede olmak yerine onunla huzurlu şekilde uyuyacağım.'' yanıtını verdi.

Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024! Bakanlık yeni düzenlemeleri duyurdu 175 milyonluk cin çıkarma vurgunu!
Sonraki Haber