Fenerbahçeli oyuncu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi. Düğüne, Başkan Ali Koç ve Fenerbahçeli futbolcular da katılım gösterdi. Sarı-lacivertliler yaptığı paylaşımda, ''Dimitrios Pelkas ve Kiveli Marda çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas dünyaevine girdi. Düğüne, Başkan Ali Koç, yeni teknik adam Jorge Jesus ve Fenerbahçeli futbolcular da katılım gösterdi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda:

''Futbol A Takımımızın Yunan oyuncusu Dimitris Pelkas, hayatını Kiveli Marda ile birleştirdi.

Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen düğün törenine; Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, Futbol A Takımımızın teknik ve idari kadrosu ile futbolcularımızın yanı sıra çiftin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.
 
Dimitrios Pelkas ve Kiveli Marda çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

SARI-LACİVERTLİ FORMAYLA GEÇEN SEZON 5 GOLLE TAKIMA KATKIDA BULUNDU

Dimitrios Pelkas, Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 33 resmi maçın 13'ünde ilk 11'de yer aldı. 28 yaşındaki Yunan oyuncu bu karşılaşmalarda 5 golle takımına katkıda bulundu.

İstanbul elektrik kesintisi listesi: 6 Mayıs Pazar! Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Rekor ceza! Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara ceza yağdı
Sonraki Haber