Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu solladı

Fenerbahçe, Avrupa'da Rennes ile karşılaştı. Kanarya, ikinci yarının başında yediği gollerle 2-0 geriye düşse de maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılmasını bildi. Temsilcimizin golleri 60. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90+2. dakikada penaltıdan Valencia'dan gelirken Rennes'in gollerini 52'de Terrier ve 54'te Majer kaydetti. Bu sonucun ardından Rennes ve Fenerbahçe 4 puana yükseldi. Sarı-laciverti futbolcu İrfan Can Kahveci'nin Rennes'e attığı gol, Avrupa Ligi'nde haftanın golüne aday gösterildi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile oynadığı maçta sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılmıştı. İrfan Can Kahveci'nin Rennes'e attığı gol, Avrupa Ligi'nde haftanın golüne aday gösterildi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı