Fenerbahçeli futbolcu Galatasaray'ı solladı

Süper Lig'de uzun yıllar hafızalardan çıkmayan bir maç oynandı. Kadıköy'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. 9 golün atıldığı karşılaşmada 5-4'lük skorla kazanan Fenerbahçe oldu. Bu maçla beraber Fenerbahçeli Enner Valencia bu sezon çıktığı 7 lig maçında 10 kez fileleri havalandırırken Spor Toto Süper Lig’in 9 takımına bedel bir performansa imza attı.

Öyle ki Ekvadorlu futbolcu aralarında 9 gollü Galatasaray’ın da bulunduğu Ankaragücü (9), Antalya (9), Kasımpaşa (8), İstanbul (7), Ümraniye (7), Giresun (6), Sivas (8), Hatay’dan (5) daha fazla gol atmayı başardı. Hürriyet'te yer alan habere göre; 32 yaşındaki futbolcu ayrıca 2007-08 sezonundan bu yana Burak Yılmaz ile birlikte Spor Toto Süper Lig’de çıktığı ilk 7 karşılaşmada 10 gole ulaşan iki oyuncudan biri konumunda.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?