Fenerbahçe'den Jorge Jesus kararı! Ersun Yanal...

Sarı lacivertliler, sezon başında dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u takımın başına getirirken, kısa vadede istediği verimi aldı. Jesus'un özellikle hücum futbolu benimsemesi, camiada olumlu karşılandı. Alınan galibiyetlerin bol gollü geçmesi de Fenerbahçe camiasını sevindiren bir diğer etmen oldu. Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, Jorge Jesus dönemine dair önemli bir karar aldı. Sarı lacivertli kurmaylar, Ersun Yanal zamanında yapılan o hatayı yapmama kararı aldı.

Fenerbahçe bu sezon futboluyla büyük övgü topluyor. Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertliler ligde topladığı puanlar ve Avrupa Ligi'ndeki liderlik mücadelesinin yanısıra iki kulvarda da etkili oynuyor.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!