Fenerbahçe’den Galatasaray’a yeni sezonun ilk transfer çalımı! Ali Koç’tan Dursun Özbek’in uykularını kaçıracak transfer operasyonu: 18 milyon euroluk 10 numarayı rakibinin elinden kaptı, imzayı attırıyor…

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yeni yılın ilk transfer çalımı... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in uykularını kaçıracak bir transfer operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Sezon başında Zaha, Tete, Szymanski ve Fred transferlerinde karşı karşıya gelen bu iki ekip, gelecek sezonun transfer kapışmasına da şimdiden başladı. Ali Koç, Dursun Özbek’e ilk golü atmak için harekete geçti.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A TARİHİ TRANSFER ÇALIMI!

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren iki dev Galatasaray ve Fenerbahçe, sezon başı transfer dönemini birbirlerine çalım atarak geçirmişti. Zaha ve Tete transferinde ezeli rakibine çalım atan Cimbom, Szymanski ve Fred transferlerinde de çalım yemişti. Bu iki ekip, Beşiktaş’a da Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic çalımı atmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e yeni sezonun ilk transfer çalımını atmaya hazırlanıyor.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!