Fenerbahçe'de tarihe geçecek rekor transfer

Fenerbahçe'de Ali Koç döneminde Vedat Muriqi sonrası yeni bir rekor daha kırılmaya çok yakın. Vedat Muriqi'yi 20 milyon Euro'ya Napoli'ye gönderen Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nu 25 milyon Euro'ya satmaya hazırlanıyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse tarihe geçecek.

Fenerbahçe'de yaptığı oyuncu satışlarıyla tarihe geçen Ali Koç, Vedat Muriqi'den sonra en yüksek satışını Ferdi Kadıoğlu ile gerçekleştirmek üzere. Rizespor'dan 5.6 milyon Euro bonservis bedeliyle aldığı Vedat Muriqi'yi 1 sezon sonra 20 milyon Euro bedelle Lazio'ya satan Ali Koç, bu sezon başı da 18 milyon Euro'ya Kim Min-Jae'yi Napoli'ye göndermişti. Başkan Koç'un sıradaki satışı 25 milyon Euro bedelle Ferdi Kadıoğlu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...