Fenerbahçe'de Novak'tan sonra bir ayrılık daha

Teknik Direktör Jorge Jesus ile iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Novak ile yolların ayrılmasının ardından bir isim daha takıma veda ediyor. Fenerbahçe, son olarak Çek futbolcu Novak'ın FC Baniyas'a transferini açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından, Mauricio Lemos ile de yolların ayrılacağı ifade edildi. İşte Lemos'un yeni takımı. Peki, Mauricio Lemos kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe oyuncusu Mauricio Lemos, Filip Novak gibi BAE'ye mi gidecek?

Fenerbahçe, son olarak Çek futbolcu Filip Novak'ın FC Baniyas'a transferini açıklamıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından, sarı lacivertlilerin Mauricio Lemos ile de yollarını ayıracağı ifade edildi. Emre Belözoğlu'nun tartışılan transferlerinden olan Uruguaylı stoper, Kanaya'ya veda ediyor. Fenerbahçe'nin TFF tescil listesine dahil etmediği Mauricio Lemos'un da Novak gibi Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'ye faturası 4 milyon 50 bin Euro olan Uruguaylı savunmacı, Birleşik Arap Emirlikleri'nde transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala ülkenin yolunu tutuyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!