Fenerbahçe'de Enner Valencia belirsizliği

Fenerbahçe, 2 Nisan Pazar günü Beşiktaş'ı kendi evinde ağırlayacak. Sakatlık geçiren Enner Valencia'nın bu maçta forma giyip giymeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jorge Jesus yönetiminde koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman; pas çalışmalarının ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ENNER VALENCIA BELİRSİZLİĞİ

Sakatlığından dolayı Beşiktaş derbisinde forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmayan Enner Valencia'nın durumu belirsizliğini koruyor. Süper Lig'de gol krallığı yarışında lider durumda bulunan ve bu sezon Sarı Lacivertli ekibin hücum tarafında en güvendiği isimlerden olan Ekvadorlu santrforun idman eksikliğinden dolayı salonda çalışarak güç topladığı öğrenildi.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber