Fenerbahçe'de Emre Mor Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu: Aramızda herhangi bir problem yok...

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, Ümraniyespor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Emre Mor ise maç içinde Michy Batshuayi'yle ilgili yaşadığı tartışmayla ilgili, "Aramızda herhangi bir problem yok. Ciddiye alınacak bir şey değil." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Mücadelenin ardından Michy Batshuayi ve Emre Mor karşılaşmayı değerlendirdi.

''EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALMAKTI''

Ümraniyespor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Michy Batshuayi, "Kritik bir maçtı. En iyi maçımızı sergilediğimizi söyleyemem. Eksik noktalarımza çalışacağız. En önemlisi 3 puan almaktı. Bazen çok iyi bir performans ortaya koyabilirsiniz bazen de tam tersi. İlerleyen haftalarda en iyi Fenerbahçe'yi gösterebileceğimzi düşünüyorum." dedi.

''ARAMIZDA HERHANGİ BİR PROBLEM YOK''

Maç içinde Batshuayi'yle yaşadığı tartışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Emre Mor ise şunları söyledi "Açıkçası biz futbolcular sahada futbol oynarken duygusal olarak yüksek noktalara çıkabiliyoruz. Aramızda herhangi bir problem yok. Ciddiye alınacak bir şey değil. Futbol böyle. Güzel bir şekilde arkadaşlığımız devam ettireceğiz.`

İki bine yakın tabanca ve tüfek ele geçirildi! Bugün kimin maçı var? 17 Mayıs 2024 maç programı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi!
Sonraki Haber