Fenerbahçe'de ayrılık! Beşiktaş ve Galatasaray itirafı...

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes deplasmanında müthiş bir efor ortaya koyan Fenerbahçe bu kez gücünü AEK Larnaca'ya karşı kullandı. Derbi maçta Beşiktaş'la golsüz berabere kalan sarı-lacivertliler, Maçı Michy Batshuayi ve Rafael Mamas'ın (k.k) attığı gollerle 2-0 kazandı. Bu karşılaşmanın ardından flaş bir gelişme yaşandı. Forma şansı bulamadığı için ayrılmayı düşündüğünü dile getiren Serdar Dursun, "Süper Lig'den bana gelen çok teklif vardı. Belki Galatasaray, belki Beşiktaş olabilir" dedi.

Bu sezon Avrupa listesine yazılmayan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun, oynanan UEFA maçı sonrası Sabah Gazetesi'ne konuştu. Joshua King, Valencia, Pedro ve Batshuayi'nin gerisinde kalan 30 yaşındaki oyuncu, her zaman sahada olmak istediğini belirterek, "Takımda forma şansı bulamazsam devre arasında ayrılmayı düşünebilirim. Süper Lig'den bana gelen çok teklif vardı. Belki Galatasaray, belki Beşiktaş olabilir" dedi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!